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WAVE Regatta

Question for Officials

Date: 2022-06-01

Question No: 01
Question For: Organizing Authority

Question:
The Nor states the following :  6.2. IRC Rule 22.4.2 is amended such that a boat may carry one more member of crew than the
Crew Number printed on its IRC Certificate, if the additional crewmember is under 18 on Sunday 5th June, 2022. 
The admended No1 & 2  to the Nor issued yesterday does not contain the statement  :- " if the additional crewmember is under
18 on Sunday 5th June, 2022. " . Has this requirment being removed from the Nor?

Answer:
NoR 1.3 is replaced by the text in NoR CHANGE 1.
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